kirkkonummen-yhteiskampus-ulkohavainnekuva-web.jpg

Kirkkonummen yhteiskampus

Työmaan tiedot

Työmaan numero3195
SijaintiÖverbyntie 1, 02400 Kirkkonummi
Valmistuu2027

Huomioitavaa

Työmaalla työskennellään meluavien töiden osalta arkisin klo 7-18 välisenä aikana

Työt Kirkkonummen yhteiskampuksen työmaalla ovat käynnistyneet ja työt on määrä saada päätökseen 2026. Työmaan aitaus ja väliaikaiset liikennejärjestelyt vaikuttavat alueen kulkureitteihin rakentamisen ajan. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita. 

Muutokset liikennejärjestelyihin 9.9. alkaen

Kirkkonummen yhteiskampuksen työmaan liikennejarjestelyt

Liikennejärjestelyt muuttuvat maanantaista 9.9.2024 alkaen. Suojatie Överbyntien ja Volsintien risteyksestä siirretään risteyksen toiselle puolelle. Suojatien jatkeena oleva kevyen liikenteen väylä (Rosberginpolku) suljetaan ja kevyen liikenteen väylä siirretään pysäköintialueen laitaan sekä erotetaan pysäköintialueesta aidalla. Överbyntien nopeusrajoitus muuttuu työmaan kohdalla.

Työmaajärjestelyt suoritetaan erityistä turvallisuutta noudattaen ja rakentamisesta aiheutuvia haittoja minimoiden. Pahoittelemme työmaasta koituvaa häiriötä. Tiedotamme muutoksista ja tulevista liikennejärjestelyistä aina lähempänä muutosten ajankohtaa. Pääasiallinen työmaaliikenne kulkee Överbyntien kautta. Turvallinen jalankulku varmistetaan alueella liikkuville. 

Ota yhteyttä

Jarmo Lehtinen

Työmaapäällikkö

Ari Penttinen

Vanhempi työnjohtaja

Erja Valkama

Työmaainsinööri