SRV_Suunnannäyttäjät.jpg

SRV kutsuu sidosryhmiään vaikuttamaan kestävään rakentamiseen

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      11.11.2021  KLO 09.00

SRV kutsuu sidosryhmiään vaikuttamaan kestävään rakentamiseen

SRV julkaisee tänään SRV Suunnannäyttäjät -foorumin, johon se kutsuu asiakkaita ja sidosryhmiä vaikuttamaan ja liittymään osaksi. Suunnannäyttäjiltä haetaan ajatuksia kestävästä rakentamisesta ja muista rakennusalaan liittyvistä ajankohtaisista ja tulevaisuuden teemoista. Näiden näkemysten pohjalta palveluita kehitetään vastaamaan paremmin yhteiskunnan alati muuttuvia tarpeita. Foorumin kautta halutaan kuulla laajasti ajatuksia etenkin SRV:n strategiassa keskeiseen elinkaariviisaaseen rakentamiseen liittyvistä teemoista.

“Olemme nyt pian vuoden verran tehneet töitä elinkaariviisaan strategian parissa, ja olemme lähteneet viemään käytäntöön sen ympärille rakennettuja konsepteja. Samalla olemme nostaneet strategiastamme lähtevät, asiakaskokemukseen liittyvät teemat keskeiseksi osaksi palvelujemme jatkuvaa kehittämistä. Yhdeksi keskeisimmäksi tekijäksi nousee aktiivinen ja laadukas dialogi asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa: lupaamme kysyä ja kuunnella heidän ajatuksiaan ja jalostaa niitä käytäntöön kaikessa tekemisessämme. Uskomme, että yhdistämällä sidosryhmien näkemyksiä meidän ammattitaitoomme, voimme löytää yhä parempia kestävän rakentamisen ratkaisuja”, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo.

Kestävä rakentaminen ottaa huomioon paitsi rakentamisen ja rakennuksen ekologiset ja taloudelliset, myös sosiaaliset vaikutukset. SRV Suunnannäyttäjät on yksi useista kuuntelemisen kanavista, joilla sidosryhmät pääsevät osallistumaan ja heidän näkemyksiään hyödynnetään toiminnan kehittämisessä. Vuonna 2020 lanseerattu Nuorisopaneeli tarjoaa nuorisolle mahdollisuuden tuoda ilmi näkökulmiaan kaupunkikehitykseen ja tulevaisuuden rakentamiseen. Lisäksi sidosryhmät pääsevät osallistumaan myös säännöllisin asiakastyytyväisyyskyselyin sekä päivittäin asiakasrajapinnassa tapahtuvassa työssä.

”Meillä on asiakaslupaus, ”kuuntelemalla rakennamme viisaasti”, ja tämän myötä haluamme kuuntelemisen heijastuvan entistä enemmän toiminnassamme. Suunnannäyttäjät on yksi konkreettinen keino asiakaslupauksemme lunastamiseksi. Foorumi tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa siihen, minkälaisia tulevaisuuden asuntoja, toimitiloja ja alueita kehitämme”, toteaa SRV:n asiakaskokemuspäällikkö Henna-Riikka Kylmälä.

Samalla tänään käynnistyy valtakunnallisissa kanavissa markkinointikampanja, jolla kutsutaan asiakkaita ja sidosryhmiä osallistumaan SRV Suunnannäyttäjät -foorumiin sekä tutustumaan elinkaariviisauteen.

Katso lisää: srv.fi/suunnannayttajat

Lisätiedot:
Miia Eloranta, markkinointi- ja viestintäjohtaja, SRV, puh. 050 441 4221, miia.eloranta@srv.fi
Henna-Riikka Kylmälä, asiakaskokemuspäällikkö, SRV, puh. 040 758 1072; henna-riikka.kylmala@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: SRV

Jakelu:
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja